18week 2 days

Hi mommies.. ada tak apa2 petua yg boleh di amalkan utk hilangkan sakit pinggang belakang & pinggul.. saya baru masuk 18week tp sakit pinggul & pinggang belakang x boleh bawa bincang 😓

3 Balas

Ada 2 cara 1. Ubah posisi tidur. Mcm saya byk buat test tido yg mcm mana ok sbb 1 tri hari2 sakit pinggang. Saya tidur dlm keadaan mengiring letakkan bantal di celah kangkang dan satu lagi bantal bahagian perut. Make sure kaki awk x bengkok (mcm kedudukanbayi dlm kandungan), buat selurus yg awk boleh dn selesa. 2. Beli gym ball dan lakukan exercise yg ada dkt youtube utk ibu mengandung. Percayalah, esok terus x sakit dh 😂😂. Ni pengalaman saya, mana tahu serasi dgn awk

baring https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

2y ago

Xdpt join klik link. Boleh invite x. 0138932817

Sama dgn saya. Bediri lama sikit sakit dah