sakit pinggang belakang ?

Assalamualaikum semua, nak tanya kalau sakit pinggang belakang masa 8w2d normal x? Bru hari ni sakit. Sebelum tak perna.. Risau ?sbb sebelum ni sya pernah keguguran 18week, tapi xda sakit perut pinggang belakang ataupun keluar darah,... Saya takut... Help me,perlu ke saya pergi jumpa doktor?

2 Balas

Kalau risau boleh je pergi . Lebih baik tahu dari mulut yang pakar daripada tunggu tunggu tiba tiba jadi yang di luar kawalan

5y ago

Dua hri je skit.. Alhamdulillah now dah ok... Org kata sbb rahim nak buka sbb tu skit... Hihi

Normal