Darah tinggi

Hi mommies.. ada petua tak macam mana nak turunkan tekanan darah tinggi? Saya jenis darah gemuruh jugak sebenarnya bila jumpa doktor/nurse.. Susah hati sebab asyik kena pergi klinik selang sehari check tekanan darah..

10 Balas

Sy baru2 dulu pn mcm ni..nurse ajr bsandar kt kerusi tarik nafas,relax,istigfar atau kita selawat tenangkn diri..Alhamdulillah la mnjdi bagi sy,stiap kali kne amik bacaan bp mmng sy buat mcm ni tenang kn diri..