Bersalin czer 8 bulan lepas . Now hamil lagi .. macam mana ya? Takpe ke??

Mommies ada pengalaman tak? Boleh share? Pening la.. tak tahu nak buat apa? Teruskan ke buang 🥺😢 :( takutt nya.. bahaya ke? Arghh macam mana ni? #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya #firstbaby #bantusharing #Czer #czerianmom

1 Balas

boleh dptkan nasihat doktor. klu rasa mmg tk mampu nk teruskan, boleh rasanya gugurkan tp ikut doktor jugak bg ke tak. sbb jarak dkt ni takut nnt emosi tk terjaga klu teruskan. apa pun bincang dgn suami dan doktor. pilih keputusan terbaik utk puan. faham anak itu rezeki, tp kalau puan rasa mmg tk boleh nk teruskan, takut mental tercalar, takut meroyan, fikir masak-masak.