Due bulan june

hi mommies, ada mommies yg due bulan june dah bersalin ke ? makin berdebar pula rasa next month nak bersalin. due 24 june tpi kemungkinan bersalin awal kutt sbb sy gdm makan metformin . doakan persalinan sy next month dipermudahkan ☺️ #firstmom

14 Balas

due sama 😭 sekarang kerap sangat makan megi / ramen / megi pedas gila 😭 mcam mana eh nak elak, dah cuba tahan tapi bila tak dpaat makan tu rasa badmood seharian 😭😭😭😭

1mo ago

sama sis. makin dkt nak bersalin, makin kuat pulaa nak makan maggi la. benda manis2, kalau tk sentuh mood tu kelaut pulak 😅😅