Keguguran kali ke3

Hi mommies, ada ke mommies kat sini dah gugur kali ketiga, untuk anak keempat berjaya lahirkan anak dengan baik & sihat? Dan kenapa ya kerap gugur? Ada sesiapa tak tahu tentang hal ni.

2 Balas

Banyak sebab antaranya masalah abnormaliti pada kromosom baby atau rahim puan. Selalunya bila ibu ada sejarah keguguran berulang ni next pregnancy Dr akan pantau lebih lagi. InsyaAllah teruskan mencuba. Semoga ada rezeki buat puan & suami🌹

Saya baru gugur sekali. Ini sekarang tgah mengandung lagi harap2 ada rezeki kali ni