pengalaman cabut gigi masa pregnant

hello mommies . ada ka momy2 yg pernah cabut gigi masa mengandung , sy sekarang dah nak masuk trimester ke-3 tapi tak tahan sangat sbb gigi sakit sangat ? doctor cabut juga ka atau tidak ? apa risiko cabut gigi masa mengandung ikut pengalaman momy semua ? #mohondjawabyaa

5 Balas

Kira sis cabut x?'sy kndungn dah 36 minggu mmg sy cabut ari2 ..tp ada sebtg lg yg sakut dan bergoyg nie....x taula nk pie cabut atau x...

5y ago

tula. harap2 boleh cabut