Pregnant lagi

Hi mommies. Ada geng tak anak baru masuk setahun tapi dah mengandung lagi. Alhamdullilah saya dan suami redha. Ikhlas terima cumanya kadang² saya jadi takut. Saya takut nak hadap hari depan. Nak hadap nurse&parents,contraction takut kena jahit. And lagi satu anak saya yg kedua full bf. Boleh ke teruskan bf or better stop je. Sedih rasanya nak wean off sebab dah niat nak susukan anak sampai 2y.

1 Balas

hai, kita geng. cuma nya previous pregnancy sy emlcsc poor progress, dh pkai perancang tapi lekat juga. now dh 2nd trimester. tang bf ni sis blh dptkn nasihat dktr..sbb depends on ibu punya kesihatan. utk sy, dinasihatkan utk wean off sbb sy ada rasa tak selesa di kwsn scar (mild senggugut).

9mo ago

overall nurse tmpt sy sgt supportive. mereka tanya more to care. dktr pun sama. syukur lah.