Nak wean off awal

Hai mommies, sekarang my first born baru setahun 2 bulan and i baru dapat tahu i pregnant second baby around 6w. First baby fully bf, so i decide nak wean off awal, topup dgn fm sampai dia 2 tahun. Since susu badan pon memang dah kurang dari dia setahun lagi. Boleh tak anyone bagi i advice or tips.

1 Balas

Kenalkan fullcream pun okay, sebab atas setahun susu cuma sampingan sahaja. Anak saya, saya bagi yang susu kotak tu je. Try & error tengok untuk keserasian anak.

1mo ago

sama la sis. anak saya pun masih lagi mengempeng untuk tidur. taktahu mcm mana nakk bagi dia tak mengempeng 🙃