Melecet di lengan

Hi mommies ada cara tak nak kasi ok dekat bahagian pelipat dalam siku baby saya ni. Haritu checkup kk 4bulan, tanya dr, dr just cakap letak lotion. Saya memang sentiasa sapu lotion kt baby saya dari sebelum benda ni terjadi. Ni dekat dalam siku kanan dan kiri sahaja. Ketiak leher muka badan dia semua ok bersih. Entahla dr cam acuh tak acuh jer hurm

Melecet di lengan
1 Balas

Awak pakaikan lotion apa? Mungkin baby tak sesuai dengan lotion tu.

8mo ago

Biji2 tu sampai berkudis