Ketiak kiri bayi

Ada tak baby mommies kt luar sana yg mcm ni? Kat ketiak kiri je. Pelipat lain dan ketiak kanan dia ok je. Ni apa dan macam mana nk treat? Share sikit mommies yg pnh mngalaminya ##firstmom

Ketiak kiri bayi
1 Balas

Sakit nie mummy. Looks like blister. Baby ada nangis x bila u sentuh? Biasa letak minyak baby pun okay. Kalau biasa terjadi kt org dewasa letak aloe Vera gel pun okay. Tp baby sy x sure sesuai ke x. Kena byk anginkan tempat nie supaya kering.

5mo ago

haritu ada daki. kite da lap dan mandikan. baik kite try bby oil