Suami boleh masuk LR di PPUM tak?

Hi mommies, 6/12/2022 ni saya dah kena serah diri untuk bersalin kat ppum. Ada sesiapa boleh share tak pengalaman/procedure masa masuk wad nanti? Suami/family boleh masuk wad tak? Suami boleh masuk labour room tak? Nervousnya! Doakan saya dan baby sihat nanti ya. ❤️ #firstmom #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Hi boleh masuk wad mcm biasa, tp bila dah tolak LR, 5cm ke atas baru nurse panggil suami masuk. PPUM selesa sangat, mmg suami pun mudah nk ke sana sini. Saya medical student UM

2y ago

Alhamdulillah, boleh masuk LR. Tq for the info awak! 😇