Dah masukkan ubat insert

hi mommies. 37w haritu dah masukkan ubat insert lepastu dr ada kata esoknya mmg akan ada discharge. tapi skg dah 4 hari masih ada keputihan sikit2 keluar. tu normal ataupun mcm mana ya?

2 Balas

Ikut pengalaman sy pakai ubat insert candida, esoknya mmg ada discharge. Discharge mcm ubat tu yg dah dissolve. Dua tiga hari takde keputihan, tapi lepas tu ada balik. Tp alhamdulillah doc ambik sample, sy takde GBS. So kalau risau, better ambik sample test GBS. Doc sy cakap keputihan biasa normal je sbb immune system kita lemah waktu pregnant.

11mo ago

Oh then shud be no problem la tu insyaAllah. Sbb kita risau kalau ada Gbs je.

ubat insert candida ke

11mo ago

sy ad guna masa 36w haritu.lpas insert tu, jadi false contraction mcm sggugut.lpas tu esok ny xde dah kputihan..menjelang malamnya, ada balik kputihan..sampailah ke hari ni..sekian.🙃