Hi mommies. Normal ke kalau rasa gatal lepas masukkan ubat insert keputihan tu. Doktor kk bagi.

Saya masukkan sebelum tidur. Gatalnya sampai ke pagi.. Huwaaa #ingintahu

2 Balas

tak sure awak. sebab saya pakai ubat insert yg klinik swasta saya checkup xde jadi gatal2 pon masa pakai. saya dah 6kali pakai ubat insert tu. 3 dr klinik swasta sy checkup 3 lagi sbb sy pergi alternatif klinik lain. pakai ubat dr klinik tu mcm xokay. bila ambik sample keputihan lagi baru detect ada candida dan +ve gbs.

sy pkai hritu xde rsa gatal pun,, alhamdulillah result xde apa semua ok