Solat

Hi mommi semua.. Sy nk tanye mommi semua solat mcm mn ye time masuk semester ke3 ni.. Sbb sy solat bila rukuk&sujud tu mcm x ckup nafas.. Mcm bermegah.. Sy byk solat duduk.. Tu pon cepat penat.. Boleh share pengalaman ibu2 semua ? Oh ye.. Sy berat 95kg ke itu puncanye sy susah nk solat mcm biasa?

25 Balas

Mungkin jugak awak. Sy trimester kdua pon dah solat duduk. sy 89 kg 😅

Solat duduk shj... Saya dari 6 mths x lalu nk bangun... Dibolehkan

Alhamdulillah msih blh solat sperti biasa wlpn dah 39 week...😊

slow2 sis.... saya pon cmtu cpt mengh

Saya solat duduk