bila due mommies

hi momiiessss.. bila due mommies..? ce share ngan qila ? dah ready beg bersalin ke tuuu

82 Balas

3.3 nie.. Brg dah siap kt dlm kete.. Berdebar jew skg nie.. Takot tapi tak sabar tgok baby.. Hee

4y ago

jaga kesihatan ya mommy.. Persiapkan diri untuk berpantang.. Apa qila boleh suggestkan utk berpantang is.. THE BEST SET BERPANTANG SHAKLEE 😍 Why best? Sbb completee set ni membantu mommy: ✔️badan lebih bertenaga, sihat dan cergas ✔️luka bersalin dalaman dan luaran cepat sembuh dan kering ✔️lawas dan xde masalah takut nak membuang ✔️kurangkan sakit sendi ✔️milk booster, susu badan lebih pekat ✔️anti stress ✔️bantu badan balik in shape Ws qila utk pertanyaan lebih detail http://www.wasap.my/+60163585235 Boleh juga usha2 ig qila utk lebih lanjut: aqilahmuzainhealth.beauty Qila akan share lagi tip2 persediaan sebelum berpantang 😍🌺