bila due mommies

hi momiiessss.. bila due mommies..? ce share ngan qila ? dah ready beg bersalin ke tuuu

82 Balas

30.05. Bulan depan baru nak ready kan beg bersalin 😄

27/02.hehehe..beg dh siap.tunggu kena serah diri ajee..

Due sy 12 Feb ni..beg DH ready ..tgu nk bsalin je..😅

3.4.2020, tak siap barang lagi. Anak no 2

10/3 blm ready beg mamy. beg baby je dah settle🤭

4y ago

Hihihi samala mcm qila.. Excitedd sgtt sbb rse seronokk tauu prepare barang anak ni. Tunggu dia lahir.. Mmg excitedd sangat2 menbantu 😍 jaga kesihatan ya mommy.. Persiapkan diri untuk berpantang.. Apa qila boleh suggestkan utk berpantang is.. THE BEST SET BERPANTANG SHAKLEE 😍 Why best? Sbb completee set ni membantu mommy: ✔️badan lebih bertenaga, sihat dan cergas ✔️luka bersalin dalaman dan luaran cepat sembuh dan kering ✔️lawas dan xde masalah takut nak membuang ✔️kurangkan sakit sendi ✔️milk booster, susu badan lebih pekat ✔️anti stress ✔️bantu badan balik in shape Sekarang ada Promo utk Set Berpantang Moden Shaklee ni.. Apa yg bestnya? 🍒JIMAT sehingga RM350+ 🍒FREE Membership 🍒mommy dpt membeli dgn harga ahli utk pembelian seterusnya dengan Shaklee 🍒FREE Postage Rugi kalau tak dapatkan waktu promo ni mommy.. Harga jimat sangat2 Ws qila utk pertanyaan lebih detail http://www.wasap.my/+60163585235 Boleh juga usha2 ig qila utk lebih lanjut: aqilahmuzainhealth.

14/02 , doakan cepat2 bersalin . tksabar da 😅

Sy due 27/3, tp brg2 kami belom ready...😅

1/3 due, hehhee. Takut campur excited,

Tarikh buku pink 13/3 Tarikh scan 9/3 😊