Mengandung kantung kosong

Hello momiess sya tdi sya pgi scan baby kira betul skrng 17minggu 2 hari tpi bila scan kosong seja kantung saya ini cuba momies bagi pendapat 🤔 #firstbaby #bantusharing #mommybuntu #1stimemom #jangandibully

Mengandung kantung kosong
9 Balas

sebelum ni scan macam mana?ade nampak janin tak? sepupu saya pernah gitu. tapi spupu saya tu hal mistik lah. dia tunjuk hasil scan dia sebelum2 tu elok je ade nmpak baby. dalam 4bulan lebih gitu, scan kantong kosong je. macam biasalah, ade mimpi2 org ambik anak lah gitu. dia kerja nurse. memang scan sokmo katenye. tu kes dia lah. yg sis ni xtau lah pulak. tapi moga baik2 saje. repeat scan lagi lah nnti

sy rse awk ne salah week mayb 7w kot... kalau 17w kantung besar da pastu kalau betol kosong rsa pembawakkan budak mcm loya or apa sahaja mst awk xkan dpt rse da sb dlu sy mse blighted ovum ne dlm sminggu lepas cek dokt dah hilang rse mual muntah tu semua..kalau 7w mayb stgah org xnampak lg janin

17w selalunya dah nmpk janin dan baby pun dah gerak..sabar ya sis.. jgn stress.. Insyaallah ada rezeki sis

17 week or 7 week? 17 week dah lengkap dah sepatutnya, klau ikut kan dah boleh buat detail scan dah.

Dah pernah terjadi dekat saya tahun lepas..masa tu saya dah 3 bln lbh.. Kantung kosong.. Silent miscarriage..

Mungkin salah tarikh last period. Try scan lgi 2 minggu akan dtg.

4y ago

Btol2... Mybe salah tarikh last period... Scan lg 2,3 weeks and inshaAllah ade rezeki...

1st scan ka?? slalunya 17w, dh nmpk bntuk baby...

4y ago

scan lgi 1 minggu dri skrng

17w..?? dah nampak baby dh sis 17w..

hm.. slalu nya 17w ni dah ade janin

4y ago

betul siap boleh gerak2 lagi