susu drop breast tak keras dan bengkak bila period

Salam nak tanya normal ke masa kita period susu tiba2 drop breast tak penuh tak keras dan tak bengkak macam biasa?2-3 hari sebelum period tu saya susah tido malam dan susu drop banyak

1 Balas

masa period normal susu drop. klau bekerja boleh pkai stok frozen as backup. keep je df or pump mcm biase n buat power pump kot perlu once dh hbis period. x bengkak x bermakna susu sikit. keep je susukan or pam stiap 2 3 jam skli

1mo ago

oo i see sebab saya baru habis pantang seminggu terus period, baby cm tk puas bila df ,tp alhamdulillah stok susu banyak, tq share ye