Assalamualaikum semua

Momies yg ada keputihan mase preggy momies buat cane ye

2 Balas

Wsalam. Lebihkan air kosong, try makan yogurt plain. And betul, air daun sireh tu membantu juga. Mak saya pernah buatkan. Lega. Tapi kalau rasa macam dah teruk, gatal, berbau, warna bertukar, please inform nurse @ doc in charge

3y ago

Okay baik sis, tp stakat ni xde la teruk cuma takut la time pregnant ni kan.. tq sis atas info

sy elakkan mkn mknn y beryis..roti or berkaitan dgn yis..mkn yogurt..basuh air ramasan daun sirih suam2 kt kwsan intim

3y ago

ye daun segar tu