makan malam

momies yang dah masuk 35 weeks ni biasanya makan apa je malam-malam? sebab saya selalu makan berat malam-malam.. takut berat bertambah banyak tapi lapar ?.. share sikit momies punya menu makan malam.

1 Balas

Makan before pukul 7. Kalau lapar lgi boleh ambil snack buah yg low GI. Lagi satu boleh amalkan ESP Shaklee utk kenyang lebih lama. Esp shaklee ni pun low GI. sgt selamat utk ibu bersalin. Lebih detail boleh contact sye http://www.wasap.my/+60163585235 Boleh tgk FB sye : Aqilah Muzain 😁