Pembuangan

Hi momies ,sy baru masuk 10w. saya nak tanya Normal tak ya sekiranya kerap membuang tetapi tidak cirit birit dan terasa nyeri pada peha ? Sekarang saya mengalami alahan yang agak teruk. Sekiranya makan ,akan mula muntah dan membuang. Terkadang saya risau keadaan baby saya. maaf saya hanya minta pendapat ibu ibu.

2 Balas

Klu membuang lebih 4x sehari, x normal. sila ke klinik. minum air kosong secukupnya dlm sehari, klu blh air suam secara perlahan kerap tapi sikit2 untuk elakkan muntah dan dehidrasi.