Kerap kencing

Adakah normal sekiranya ibu hamil kerap membuang air kecil? #14weeks #1st_pregnancy#bantusharing

8 Balas

normal sis.. tp make sure minum air twice as much.. sy dr awal pregnancy sampai sekarang dh 19weeks xlarat nak kencing n sb mlas nk p kencing selalu sy kurg minum air sampai dyhydrated sb kurg air dlm badan.. 😅

3y ago

ok sis ..tq sharing 😊

normal je .. sy dr t2 smpai t3 dah ni mmg kerap kencing 😅 bile scan doc bgitau dia ddk atas pundi kencing hahaha 🤣 kalau kerap kncing . air masak@mineral kena minum banyak lah 😬

3y ago

oraitt ..tq sharing nya ❤

yup..n depends pd individu jugak.selalu Makin dekat due Makin kerap kencing..tp sy kehamilan ke5 Dr awal smp akhir sy kerap kencing smp sudah nak g jln2...😁

normal sis. sekarang musim panas..pastikan air at least 1.5L ya 💕

3y ago

ok sis..tq 😊

Ya normal puan

normal sis..

Normal😊

Normal