sakit bawah pusat

Hi momies semua nk tanya kandungan mey baru 33 weeks but dari malam semalam mula sakit bawah pusat sampai nk mengiring kiri or tukar posisi ke kanan pun sakit dia makin sakit sampai kepinggang ..adakah tu normal ?x tahu sbb anak firts takut sbb mey stay sesorang je kt umah husband plk krje ..

1 Balas

itu normal klau rasa sakit bahagian pusat ke bawah sbb otot kita dah start renggang utk persiapan melahirkan nanti. kecuali kalau sakit yg berterusan dan keluar darah dari kemaluan kita tu cpt cpt pergi hospital utk check kandungan ok.