Vaksin booster

Momies semua ada yang ambik booster ke masa preggy ni? Ada effect tak? Risau pulak nak vaksin esok.. Kandungan baru 22weeks#pleasehelp #ingintahu ##firstbaby #firstmom

5 Balas

Sy sudah pd 24 minggu, alhamdulillah OK. Jika klinik yg awak buat cek up dan vaccinator kata OK, awak amalkan je apa yg ada dlm poster ni.

2y ago

Alhamdulillah, tiada. lepas vaksin, balik rumah, mandi, solat zuhur, rasa mengantuk, tidur 3 jam! 😂 Maka, rehatlah secukupnya selepas vaksin tu. jngn berpenatan pada hari vaksin tu. Sy lunch dulu, baru gi vaksin.