Tendangan baby

Hi momies saya nak tanya. Saya da 28w and nurse dah suruh tick tendangan baby. Soalan saya, normal ke 10 tendangan saya habis pukul 7 - 8 malam? Sbb tengok yg lain last tendang pukul 3-4 ptg. Risau pulak saya 😅#seriusnanya #firstbaby

11 Balas

kalau ikut kan dulu nurse pesan masa utk check tendangan dari 9pg-9malam utk kiraan 10kick. tapi kalau sis rasa lain, boleh pegi check ke doct.

9mo ago

Aah ye 9pg - 9mlm. I thought normal sampai pukul 7mlm habis tendangan baby Tpi kenalan saya kata tu waktu dah lambat normal 3-4ptg 😅