MA MARIAM

hello momies pregy ada tak yg amalkan ma mariam time dia hb low or sewaktu dgn nya , ada apa2 perubahan or kebaikkn yg di alamai ? sya rasa bak cuba .

1 Balas

saya ada cuba dlu. okay la jgk. tp jgn bgantung pd ma mariam smate2 la. try mkn jgk buah2 atau mknn tmbh drh. yg pnting pastikan mkn ubt tmbh drh bsama sumber vitamin c dan elakkan kafein/susu pd waktu mkn ubat tu. besenya pagi2 sy minum ma mariam, makan ubat tu. alhamdulillah it works! trus amalkan smpai bsalin.

5y ago

kalau mcmtu sya try lah sbb hb msh juga sama sya awal pregy lagi