Kembung perut

Hi momies , normal ke pregnant 8weeks , walaupun dah makan , perut kerap rasa kembung atau mcm masuk angin ? Pagi da makan , tgahri da makan , taklama perut rsa takselesa mcm masuk angin , sy selalu sangat mcm ni .

6 Balas

saya baru jumpa Dr tadi, sebab kembung perut angin banyak sangat. makan apa pun semua muntah balik. Dr scan juga sekali. Dr boleh bagi ubat angin, mcm saya Dr ada bagi ubat buang angin (kunyah) dgn tahan muntah. ada kurang sikit..rasa better.