Perut mengeras

Hi momies, normal ke kalau perut mengeras sometimes? sekarang dah 5 bulan..

7 Balas

saya selalu kalau lepas makan..tegang sangat dan ambil masa nak ok. tak tahu la normal ke tak..bangun pagi je perut ok

sya pon mcm ni..baru nk msuk 5bln..skit sgt bila keras perut.. ada smpai xboleh nk bgun sniri..sakit smpai ke pingang blakang

saya time bangun pagi tu perut mengeras xtau normal ke x .tp waktu2 lain xde .. time bangun pagi je

sy start 6 bulan perut rasa mengeras. mcm cramp. tp kadang2. maybe perut nk kembang lg kot.

Normal tu #TAPsupermoms

normal sis..

sy pn sll mcm tu