Sakit belakang

Hi Momies, nk tnye normal x sakit badan kt tulang belakang ni bila kandungan dah masuk 28Minggu? Ke sbb pkai Bra ketat btul? Ada boleh bg nasihat utk kurangkan x? Tq :)

2 Balas

Tu baru 28w sis.. yg dah 39 wk n nk tido pun susah n kan nk bagun.. pinggang jgn ckp la sentiasa sengal.. Allah j la tahu perit ye mcmana kadang2 kaki tiba2 jadi cram.. meraung sis.. dugaan

5y ago

Uhuhuh dah start rasa kaki Cramp klu mengeliat bngun tidur.. mudah mudahan Makin berkurang sakit ;)

Normal sis... Bila kita mgandung.. Nak tdur sila mgiring dan dduk kena tegak ye. Tu bg kurang sakit blkg..

5y ago

Baby makin mbesar.. Mmg kena ssuaikan dri laa. Cari posisi yg selesa