Pedih ulu hati, normal ke tidak?

Hi momies. Nk tnya, normal ke klu kita berpuasa, tiba2 kita pedih ulu hati. Ada yg kata sbb mkn pedas, dn ade yg kata sbb baby lapar. Siapa pernh mengalami, boleh share tk dgn saya yg baru nk jadi mommy's ni🥰 tq

1 Balas

pedih ulu hati takde kena mengena dgn baby dalam rahim. sama ada jenis makanan yg diambil masa sahur buat perut berasid atau kurang makan. kalau terlalu pedih berbuka je. elak makan pedas atau terlebih makan. ambil protein dan sayuran byk

1y ago

sbb kita ni tngk doktor2 ckp sbb tu bertanya. sbb ade yg ckp ade kena mengena ade yg tkde. btw tq dgn jawapan yg ikhlas🥰