pening bpusing

Hi momies nak tnye... Sy hb low mnum ubat zincofer skng kk bgi.. tpi kdang2 dlm kepala sy rasa mcm bputar2 mcm d awangan.. mcm ade ruang dlm kepala pastu belon pusing2 dlm kepala.. nak tnye tu simptom ape ye?? First prgnncy skng 14mggu.

1 Balas

Lepas makan zincofer tu ke jadi pening? I makan sebelum tido so tak meloya after makan. Kalau pening pusing2 tiba2 tu efek hb low.

5y ago

Mmg pening n loya pas mkn ubat zincofer.. tpi sy trus tido tuk hilangkan rse tu.. yg pening mcm d awang2an ni kadang2 je kena.. tiba2 xkire tmpt n masa.. smggu skali dua la kot ada rasa cmni