10week preggy

Hello momies ,nak tnya normal tak ya masuk 10w slra mkn beransur kmbli tp alahan msi ada ,munth loya pun msi ada tp tak kerap sgt mcm 6-8w hri tu..msa 6-8w hri tu slra mkn hlg .apa pun tk msuk.. hihi..normal tk ya..ada tk same mcm sya?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp

9 Balas

saya spnjang mengandung xberapa selera makan..mual pening semua ada..bila teringin apa2 cepat2 beli sbb jarang sgt teringin..nk dekat bersalin pun muntah lg..saya bila mengandung kurus lepas bersalin gemuk..haha

2y ago

kan sis haha

Saya macam sis..masa 10weeks dah slowly mual2 tuu kurang & selera makan bertambah cuma kadang2 bila gosok gigi tu masih ada rasa nak muntah atau bila jemu dengan apa2 makanan..

2y ago

samala sis.. stiap kli brus ggi munth..skrg slra mkn ada sikit daa hihi

sy now 8 weeks. mual kurang tapi selera mkn msih xda hmmm.. mual bila malam je. siang ok pulak hahahaha.. tp asal makan je muntah.. mmg xdpt nak terima makanan masih..

2y ago

kan sis.. tk masuk lngsng hihi

Normal je. Saya sampai second trimester. Ada kawan saya sampai habis mengandung baru hilang loya tu

2y ago

Oh hihi tq sis

sy stop muntah masa 13 minggu mcm tu, skrg msk 26 minggu dh rasa blik mual nk muntah.. huhuhu..

2y ago

bertbhla kita kan sis

Normal je sis, mcm sy wktu pregnant smpai masuk 2nd trimester still ad alahan jgak

2y ago

yaka sis.. ok tq sis info🥰

Saya lagilah..dri first month sampai 8 month still mual lagi..😂

2y ago

alahai btabahla kita kn sis😂

Normal tu...Awk mkn je mknn apa yg blh mkn...Jgn biar prut ksong

2y ago

ok sis tq 🥰

normal

2y ago

tq sis🥰