Pregnant 7w

Hi momies, nak tanya normal ke semasa pregnant ni kadang simtom2 pregnant tu kejap ada kejap takde. Sbg contoh, beberapa hari ni sakit breast and mual2 almost 1week, lps tu second weeks tu macam kurang simtom tu, breast dah tak sakit and mual pun kurang. Just curious and rasa takut juga lah 😥#ingintahu #pleasehelp #firstbaby #bantusharing

8 Balas

fhm..sy pnh kene..sakit pinggang..tiba2 hilang sakit..overthinking..tp.sbrnnya ok je anak;)