Ank umur 1 tahun lebih asyik meragam je hari nie.

Assalamualaikum,ank sye umur 1 tahun lebih,hri nie dia xnak mkn, asyik meragam je.tgok gigi bwah mcm bru tumbuh yg baru.memang gie tu ya klu baby tumbuh gigi baru ya?

5 Balas

Anak saya setiap kali beralih bulan akan ada 1 ke 2 hari die meragam.. nak duduk ngan kita je... pening. Kalau nak tumbuh gigi seminggu die punya meragam. Buat apa pun semua xkene.

Sbb nk tumbuh gg mmg cmtu sis..ank sy pn cmtu..ni br tumbuh lg 2 btg gg atas..skrng br msuk 4 btg gg..ni pn hri2 meragam..mebi nk tumbuh gg lain plak kut..😅😅✌

Biasa lah ank ni setiap bulan lain ragam dia berubah2 nak tungu besar.ibunya kena banyak bersabar..mcm tu lah mak kita jaga kita dulu lagi2 klu adikbradik yg ramai

Ya mmg bgtu,bb rasa x selesa..ada yg disertai hlg slra mkn,demam, cirit birit

haah, diorang kalau sakit tak boleh nak explain, meragam je .