Gender baby

Hi momies !! Korang scan gender baby masa brpa weeks ?? Jum share 😙#firstmom

15 Balas

Saya time 19 weeks kat kk, nmpk gender tapi tak clear sbb monitor scan kk tu brg dah lama. Tak puas hati pegi swasta cek time 21 weeks buat scan details terus baru rasa lega nmpk semua👍🏻

2y ago

Ye sis hahah doktor tu sendiri kata suruh buat scan di swasta ye, sbb dia pon tahu monitor scan kerajaan tu tak clear. Tu yg saya buat di swasta😁