Clear blue samar

Hi momies.. klu clearblue samar mcm ni agak2 kandungan dlm brape week ye? Da test juga pakai kit lain, naik line samar juga x smpai seminit.. clearblue ni yg 1st sy bagi gelap sikit . Ade npk line x situ? #advicepls #pregnancy #1stimemom #bantusharing #ingintahu #First_Baby

Clear blue samar
1 Balas

Nnti try test lagi dlm seminggu. Biasanya baru 3 4w kot

3y ago

Thanks for the comment 😍😍 kemarin try clear blue line samar.. skali sa try dip n tell & disclosure pya brand xda line pula.. 😢sedih.. nak sgt tgk double line terang..