pregnancy

Hi momies , bila boleh rasa gerakan baby ya?

29 Balas

20 week da bole rasa , gerakan denyut slow je rasa . nikmati saat indah , kene peka gerakan tu . tp klau dah 7,8,9 bulan dah aktif dah terasa tendangan kuat .

Depend on bdn masing2.. sy rse gerakan bby awal.. mse nk msuk 15 week.. mgkin sbb sy kurus n bby cpt bsar.. sbb sy mnum susu anmum mse awal2 pregnen ary tu..

Sya 18w dah rasa bby gerak lembut.. masuk 19w masa baring mmg npk bby gerak.. mgkn sebab perut x bnyk lemak tu yg blh npk bila bby gerak😂😂😂

Sy 20 week baby dah byk sgt bergerak dan aktif ... kadang2 tekejut d buatnya 😊❤️ tp best la sbb rasa baby sihat kat dlm ..

16week...tp slow je...mula2 ingtkan angin... Tp lama2 mcm kerap je... Rupanye dia menendang.

Saya 18w dh rasa sikit2 tpi slow je ..dh naik 20w baru rasa betul2 gerakan dia ..

Ada stgh org boleh rsa gerkan bby 4 bln atau 5 bln dah boleh rsa

Hi, umur kandungan 4bulan trsa sda gerak2

16 weeks . tapi halus je gerakan . 😊

4bulan ada rasa sdh gerak sis😍