Scan Baby

Hi momies.. Ada tak yg due date mac 2020..ada yg dah scan ke.. Nmpk jantina belom...

2 Balas

Sy due awal mac 2020. Masa 14w scan boy. Then masa 19w scan pn nampak boy jg.. sy scan kat klinik pakar

5y ago

Tgk Dr.yg check jg tu.. klu dia tak byk patient mgkn boleh la dia scan tengokkan jantina, tp biasanya doktor kk jarang bgtau. Kecuali tgk scan tu nampak jelas jantina. Klu swasta sis requests nak tgk jantina, doktor akan check n bgtau klu bayi masa tu buka kangkang

Saya hjg bln mac. Bbru ni scan. Tak jelas lgi la. Nnt 5bln bru repeat scan. Mudahan nmpk la jantina..

5y ago

Sy kk isnin ni nk scan.. Hrap2 nmpk.. Hihi.. Excited