Kulit mati@ kuping dekat kening baby

Hi momies, ada tak baby momies yg sama mcm baby sy? Ada kulit mati@ kuping dekat keningnya. Any tips tak utk kurangkan benda tu? Pls help me.

Kulit mati@ kuping dekat kening baby
5 Balas

Letak baby oil, mommy. Tak pun boleh je basahkan kain dengan air. Lap kan tempat kuping tu

2y ago

Baik trrima kasih. Sy cuba ltak baby oil .

Letak baby oil lepas tu lap slow2. Bt 2,3 hari insyaAllah dia hilang. Saya dah bt smlm hihi.

2y ago

Haaa legaa ada yg guna baby oil juga.tq2

sy letak minyak rambut baby je bgi kulit tu kembang pstu gesek slow pakai jari..

2y ago

Haa ok tq sisss

saya letak baby oil. pastu slow slow lap.

2y ago

Sy dah cuba. Kuping tu jatuh dgn sendiri. Tq momy!

saya letak calamine lotion. Cepat hilang

2y ago

Oo yeke sis. Nanti sy cuba tengok cream tu . Tq2