X berak seminggu

Hi momie2..ada ke kat sini dah 6 week tp dah seminggu lebih x berak..ad tips x?

3 Balas

Lama sangat tu seminggu. Makan banyak tak? Cuba makan sayur bayam, mkn buah, minum air banyak. Anak sulung dulu teruk sembelit sy lagi2 lepas mkn iron. Beli kt farmasi yg ubat air masuk ikut punggung tu. Kalau yg lactul tu manis sgt dekat sy tp sy dgr bagus jgk utk bantu.

7mo ago

lactul mmg the best .. tpi aritu sy g checkup sekali tanya dr bolehtak makan lactul ..dr tak bagi sbb gula banyak takut sangkut gdm.

Saya 7 weeks sama jugak 5 hari tak membuang. Lepas makan buah naga baru lawas

mkn buah naga, sayur, air barli kosong, confirm lawas. itulaa sy dok amal

7mo ago

Mkn buah naga ..berkesan..tq