Anak Xda Selera Makan

Hi mom sy nak tnya, ank sy umur 11 bulan lebih, dia br smbuh dr demam yg 5 hari lalu, lps dia dmm tu selera mkn dia tak macam selalu, xkuat dh nak mkn,syukur mnyusu kuat juga. Ada sesiapa ka yg prnh ank dia mcm ni ?

2 Balas

mommy boleh bagi izzly food utk tambah selera makan wasap sy www.wasap.my/60129876070/izzly

Maybe kena tukar sikit makanan dia sis... Tekak masih pahit...

5y ago

Sy bg mkn ubi manis dia nak juga tp 2/3 suap bgtu dh xnak dh.. Klu bubur sy cmpur dgn puri kurma sikit nak juga dia tp tu la sikit je dia nak makan