Anak tak nak makan

Hai mommies, ada tak mommies yg prnh jd mcm ni. Anak sy bru ni demam sbb vaksin last sekali tu.. spnjg demam tu mmg selera mkn dia xde. Bila dah baik demam pun tak ada selera lagi. Dia mkn 2, 3 suap lepas pd tu dia xnak. Siap pakej dia keluarkan lagi makanan tu kat lidah dia. Makanan fevret dia pun dia reject. Risau saya 😢 Tadi masa dia menangis baru saya perasan kat lelangit sebelah tekak dia ada ulser. Adakah ulser tu penyebab anak saya tak nak makan? Kalau ye macamana mommies hilangkan ulser dalam mulut baby ye?

1 Balas

blh bli spray bb..sblm mkn spray dlu.bg mknn sejuk or minuman sejuk