Overdue 40w

Dah 40w belum bersalin. siapa geng due 22.4? siapa pernah overdue, apa planning doc? #ingintahu

6 Balas

ank saya 4 org semua overdue..no 1 overdue 12 hari,no 2 1 hr,no 3 6hr,no 4 6hr..sllunya lps cukup 40w kalau xbersalin kena cek kat kk tiap2 hari..masuk hari ke 7,xbersalin jugak trus admit hospital tuk induce(bersalin paksa)..so,bykkan berjalan itik,berjalan2,ckp ngan baby suh kuar😂 kalau xjadi jugak,serah jelah diri kat spital🤣

2mo ago

aaminn..insyaAllah..semoga dipermudahkan jugak urusan sis..ckp kat baby,cpt2 kuar😂

sy overdue 2 hari. Puas exercise berjalan itik apa semua, tak jadi2 😂. Last2 malas nak tunggu sampai 7 hari risau jadi pape baby, Minta je doc induce. 1st induce ubat alahai tak sakit, minta insuce belon haa baru rasa contraction hehe. Lepastu selamat bersalin

2mo ago

saya pun kan ingat nak mcm sis la 😂 ingat 22.4 jumpa misi terus nak minta warded. tak daya dah tunggu lama². nak jalan pon kaki dah sembab

saya overdue 40w7d hari2 kena checkup dkt kk , turun tanda lendir hari ke-6 esoknya bersalin normal , 7 hari je doktor bg delay klau lebih kena induce

2mo ago

kalau mcm jln x larat sis bersama dgn suami pun boleh jgk untuk cptkn contraction

Sy due hari ni 20/4 ,pagi2 dh serah diri. Sy gdm on diet, doc plan kena induce belon hari ni jugak . Skrg tgh tunggu turn nk kena pasang induce

2mo ago

tahniah! 🥰🥰 adoi tasaba jgk kita nie

sy due 26/3... 31/3 dah bersalin.. nasib tak kena check in hospital 1/4 kalau tak induce la nampaknya.. semoga dipermudahkan urusan sis ...

Sye..40minggu 8hari pun xmau kua jgk..2kli induce x jdi apaii last skli ceaser jwpnya..

2mo ago

ala tak nak czer 🥹 harap sangat kalini tak czer.