normal kee

mom, sorry but nak tanya normal kew keputihan macamni early pregnancy? tak gatal dan bau macam tepung jaa. pregnancy dalam 5w :/

normal kee
7 Balas

sya msa awal prgant mcm ni, kdg dia cmpur dgn darah sikit awal tu, doc kata tu drh penempelan, tak pe la, pstu msuk brpa weeks, dh hilang, tapi msa tggu hri nk bersalin, sya kena cek bukaan sbb BP tak cantik, bila cek bukaan eh apasal gatal semacam, org kdg ckp cek bukaan sakit, tapi sya gatal merenyam, cakap doc, doc try amik sample, skli GBS. Klaau berlarutan bgi tau nurse n kalau gatal, doc akan amik sample cek

saya ada kena mcm ni on off kadang berpanjangan , as long as x gatal & x sakit please keep kebersihan saja sis ... jaga area miss v kena kering selalu .. lepastu sis amalkan makan yogurt plain pagi dan malam , lama² dia surut .. insyaAllah

keputihan masa hamil normal. Tp kalau banyak n kerap tukar pantiliner, baik bgtau Dr masa checkup nanti. Sbb sy pnh n result kena jangkitan kuman. Lepastu Dr bg ubat insert, tp 1 je. Lpstu sy beli sendiri dkt farmasi 1 lagi. Alhamdulilah dh ok

12mo ago

ni awak

Keputihan ketika hamil adalah normal. Tapi kalau keputihan awak banyak, bertukar warna, bertukar bau, bertukar tekstur perlu inform nurse/doktor. Minta tolong set gambar ke NSFW ya.

Sya mcm nie .masuk 14week. terus berubah ke warna coklat .. tadi kena cek dan htr sampel dekat makmal .ada jangkitan ..tadi dah dapat ubat

12mo ago

ye gbs guna muncung itik

saya pn mcm ni dulu, tp kalau ada rasa sakit pada ari2 atau perut bgtahu doktor atau nurse segera ye

12mo ago

ada sakit macam senggugut tapi on off perut kembung sentiasa

saya ada keluar mcn ni..saya kena tahan di hospital 1 MLM takut jakitan kuman