Keputihan macamni

Hai semua. Maaf, pic macamni. Cuma saya nak tanya, normal ke keputihan macamni. Tapi takde bau. Kekadang je rasa gatal. Bila rendam dengan air suam + garam elok. Then keluar benda ni. Normal ke ? Saya risau. Sebelum kawen okay je. Lepas kawen saya baru ada keputihan. Tapi tak lah macam dalam gambar ni.

Keputihan macamni
4 Balas

ehh sma laaaaaaa mcm saya tpi gatal tu allhu. bila bersama kluar bnyk gila. kdng dia xkluar tpi air jenih keluar tu gatal sngttttt. bau kurang ,bkn bau yg menyengat pon bila bersama pun xde bau. bersama sbb nk kluarkan ehhh ni dh sebulan saya mcm ni. bsuh dngn air panas ok puas tpi japg dtg blk. sebelom ni klau keputihan cuci dngn air panas ok. tpi bila prgnant ni mkin mnjdi n x hilng. klau hilang pon dua hri dtg blk

jika alami keputihan better puan pergi klnik pakar wanita jumpa doc tuk dptkn rawatan..nnti doc akn bg ubat insert...better pergi awal supaya tidak jd lebih memudaratkan..di khuatiri akan alami gbs.. nnti effect pd baby ms bersalin dan bhya pd baby jika tidak di rawat..mg puan cpt sembuh .Allahuma aamiin Ya Mujib

1y ago

okay baik. terima kasih ye. aamiin ya mujib. terima kasih juga atas doa puan

kalau awak ada rasa gatal bagitahu je nurse atau doktor,kalau tk gatal tkpe tp kdg rasa gatal kan bgtau je nti in sya Allah ada solusi n nasihat diorg bg

This Is Not Normal Sis . Better Go Kilink n Check