Nurse Biadap

Hi mom smua. Spa ada experience. Pi klinik ibu&ank kerajaan. Dpt nurse biadap. Sya kwin muda. Buzybody knpa sya kwin muda la. X prcya da kwin la. Sya da 19. Suami sya ikut skli. Lupa bwa surat nikah ja. Sya org Malaysia bukan warga asing. Biadap sungguh la. Setahu sya klinik tu check org ngadung.. Bukan jpn. Spa yg nurse jgn la tnya "kain dlm org"

25 Balas

Next time dtg bawa sijil nikah,tu je bukti yg kita dah kawin walopon dtg bawa pasangan.mulut org tak kisah la nurse ke dokter ke orang biasa ke,bila tgk pasangan muda terus set mind yg negative❤️

Ok tu dah 19.sy penah jumpa umur 15thn sis dah preggy.dia kawin umur 14thn.lg la muda.generasi skrg ni mmg kena tough sikit sis.sb kat luar sana ada je yg x kena di mata org.so abaikan je k.

Sy pun kena mcm tu jgk...nurse lain ok...tp yg sorang ni mmg byk sgt tanya...ckp kuat2..mcm nk mrh...esok nk pegi mengadap lg..semoga tabah la hati ni

brsyukur lh dik oi sbb diaorg yg akn cek awk dr awl smpai brsalin smua yg dia tya tu dh memg prosedur utk ibu mgandung ye jgan lh sentap xtentu psal

salah awk jugak x bawak sijil nikah masa buka buku. tu pun nasib baik dia kasi je buat buku tkde suruh awak balik datang next time ke apa.

Samalr.. sy pn umur bru 19.. nurse kt klinik sibuk tnya dan balik2 tnya.. da kawin ke blm.. so dlm ati aku ckp.. btpa aq p sini klu blm kawin?

Biasala 1st time mengandung bila buat buku sijil nikah kena bwk dik oi..ko pk nurse kenal semua org kt situ.kalo dh kawin mesti la ada bukti

Alhamdulillah, nurse tempat saya semua okay. Saya pun siap2 Google apa yg perlu bawa masa nk buka buku pink. Jadi orang okay je ✌🏻🤗

sabar jee , mulut orang kite tak bole nak tutup . nurse kejee diee memang akan tanyee kitee macam macam . so mohonla bersabar 😊

sy pun 19. tp kalau sy dpt jenis nurse yg biadap ofc sy pun biadap tkkan duduk diam sis 😂

5y ago

geli tau dok post gmbr ktor2 mcm tu bgtau ada kputihan pn dh ckup xpyah nk bg 1 mlaysia tonton