Bmom extra

Hi mom, siapa yg kurang susu tu boleh lah try makan ni mmg berkesan. Nak jual sbb ada extra 2box bmom, dgn minyak kelapa dara, 3 item ni rm150 je, tknk buang baik bg ibu2 yg memerlukan ? siapa cepat dia dapat ❤️

Bmom extra
7 Balas

D'Aurya Cantek tu company sy yg design box dia. Product dia pun bagus. Mmg laku keras. Mkn vco ni melalui pengalan sy mudah bersalin. Kulit anak bersih, xde kerak kepala. Kuning pun kurg.

bmom tu betul berkesan ke? mcm saya susu dah drop since baby 3 bulan ,sekarang dia dah 8bulan boleh dapat susu badan balik tak?

sye nak bole tak whatsapp sye 01139883644 sbb sye jarang bukak app nie takut tak perasan

Hi dear, bmom tu je i nak boleh?? You nak jual berapa?

Masih ada kha lagi sis

Masih available

👍