milkbooster

Assalamualaikum mommy2 semua.. sy nak tnye, kat sini siapa yang pernah try Bmom milkbooster? Berkesan x?

6 Balas

Pengalaman dr bf anak 1st...actually milkbooster tu x membantu sgt..sbb lain badan lain penerimaannya...ada ibu yg sesuai n ada ibu yg x sesuai...as long as ibu jaga mkn n emosi...mkn je apa sis nk mkn jnji mkanan yg seimbang...n just enjoy your bf journey...lps tu kalo kje jadual pam kne konsisten...insyaAllah boleh...

Sis cuba dulu melalui pemakanan. Kdg milkbooster ni ada kandungan gula yg kita x tahu. Longan kering kurma barli roti jagung air horlick durian sayur2an.. Mcm2 lg blh cuba. Plg senang air suam

Bmom tu sy mkn, so far membantu jgk la banyakkan air susu.. Tp kalo nk lg mudah sis bi roti gardiner jagung tu, mkn sblm menyusu atau pump, memg milk booster sgt

Ikhtiar guna organic milk booster nufiya sis.. Buah buahan kering je.. http://www.wasap.my/+60142659754/nufiya

Pling senang sy pnah cuba mnum milo ngn roti gandum penuh...alhamdulillah susu meriah...

ada kawan pernah beli..dia kata so-so sahaja tak nampak sangat pon kesan nya