Pengalaman Scan Di Klinik

Hi mom ! Saya nak share pengalaman baru saya scan dekat klinik.Begini , saya dah lambat datang period sebulan lebih dah sebelum ni normal saja period .. lepastu tak sedap hati saya terus buat pregnant test mula² test tu ada double line tapi samar sangat² , next saya check lagi pakai clear blue sama juga .. so saya tak puas hati keesokan harinya saya terus pergi klinik .. mereka disana terus check apa semua TETAPI time scan tu kan mom kosong 😢 lepastu nurse suruh datang lagi 10/11 nanti untuk scan lagi.Saya minta sangat² supaya time second scan ni nanti dapat tengok bby 🥺🙏🏼 mom² semua tolong doakan kan saya ya , terima kasih semoga dimurahkan rezeki ❤️.

1 Balas

kalau baru sebulan due period mkna nya bru sgt lagii dlm 4w. kena tgu 2bulan due period which is dlm 8w, bru pegi scan boleh nmpk kantung heartbeat janin. itu pon kdg2 org dh msuk 10w bru nmpk. faham excited. tapi tu lahh. dh jadi mcm nii, jadi risau, tkut, overthinking semua. tu nasib2 doctor x ckp kandungan luar rahim. kalau doctor ckp mcm tu, mau menangis dan2 tu jugak. so tunggu jela sampai 8w ke atas bru pegi scan balik.

2y ago

ye sis terbawa excited tu sebab lama dh menunggu 😢